Visi pažįsta naminę baltą mišrainę, silkę pataluose ar krabų lazdelių salotas. O kas, jeigu norisi kažko skanaus ir dar neragauto? Atrinkome net 38 išbandytus ir puikius salotų ir mišrainių receptus!
Skubame pristatyti net 29 šventiškus sluoksniuotų salotų receptus, kurie kiekvienam suteiks galimybę atrasti savo mėgstamiausią derinį.
Įsisukus žiemai ir atėjant šventėms, kartu atrieda ir sezoniški vaisiai bei uogos. Vienos iš jų - spanguolės. Maloniai rūgščios, suteikiančios puikią skonio natą kiekvienam gardumynui. O geriausia, kad tinka daugumai patiekalų ir saldėsių - sausainiams, pyragams, kisieliui, silkei, kepsneliams ir kituose puikiuose receptuose.
Rasite ir klasikinių, daugelio jau pamėgtų patiekalų ir galbūt dar neragautų ir nematytų, kurias rekomenduojame išbandyti. Beje, rasite ir daugybę receptų be majonezo!
Artėjant vasarai juk vis dažniau norisi mėgautis gaiviais, lengvesniais patiekalais, pasisemti vitaminų ir daugiau laiko praleisti gamtoje, o ne prie karštos viryklės.
Salotos - puikus pasirinkimas, jeigu norisi pavalgyti skaniai ir sveikai, tačiau išvengiant sunkumo jausmo. Be to, ruošiant salotas galima nesunkiai sugalvoti aibę įvairiausių produktų derinių iš to, ką turite po ranka. Belieka susimaišyti skanų padažą, kuris įpūs naujos gyvybės net ir pačioms paprasčiausioms ar jau kiek pabodusioms salotoms. Šįkart apie juos ir pakalbėkime - dalinamės mūsų mėgstamiausiais salotų padažų receptais ir naudingais patarimais, kaip juos naudoti.